dimecres, 27 de març de 2013

Les aventures de Tom Sawyer a la JoncosaEstimades i estimats,

A l'escola de la Joncosa tornem a participar al Festival de Teatre Infantil i Juvenil del Baix Penedès, una trobada que fa 35 edicions, és a dir 35 anys. Així que primer volem felicitar a totes les persones que, any rere any, insisteixen en tirar endavant un festival que costa molt d’esforç organitzar i dinamitzar. Els caps més visibles són la Maria, el Joan i l’Antonio del Centre de recursos pedagògics del Baix Penedès, però no podem oblidar a la gent del Trèvol, en Tomàs del TAG i tanta altra gent que confia i aposta per oferir un espai i un temps per tal que els infants de la comarca puguin experimentar una sensació i una experiència tant maca i intensa com és ser actor o actriu. A totes elles, moltes gràcies!

Enguany, a tercer, presentem una adaptació d’una obra de la literatura infantil clàssica de tots els temps. Aprofitem que la classe de tercer fa el projecte sobre els EEUU d’Amèrica per adaptar Les aventures de Tom Sawyer de l’escriptor nordamericà Mark Twain. Amb el teatre fusionem literatura, geografia, interpretació i tantes altres coses que el treballar vivencialment ens dóna.

Com que estem molt engrescades ens hem animat a fer un petit anunci de l’obra, que a la vegada pretén ser un petit reconeixement a totes les persones que ofereixen l’oportunitat de treballar amb el teatre.

Esperem que us agradi!
I molta merda!


1 comentari:

 1. Molt bé, nois i noies de la Joncosa!!!
  L'assaig lligat a la paciència és una de les claus per a l'èxit el dia de la representació.
  Us esperem a vosaltres i al vostre professorat, el proper dia 30, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Ja és tot a punt.
  Molta merda!
  Maria (CRP del Baix Penedès)

  ResponElimina