dissabte, 5 de gener del 2013

Visita de la Muntanyeta a l'escola

Estimades i estimats,

continuem amb el projecte dels alumnes de cinquè de l'escola Teresa Godes, de la Joncosa del Montmell. Després de creuar-nos diversos videos, cartes i gravacions, els alumnes de la Muntanyeta van venir a visitar-nos a la nostra escola, els hi vam preguntar moltes coses, els hi vam ensenyar el poble, vam fer uns murals conjuntament, ens vam conèixer i vam experiementar l'emoció de traspassar les pantalles i el paper...
 
Així, el passat 11 de desembre, en Victor, l'Ayoub,la Sheila, l'Asmae, la Mercè, la Maite, l'Estíbaliz i en Lluís van venir des de la seva escola, a Tarragona, per acompanyar a la classe de cinquè tot el dia. Un grup que està portant a terme un projecte sobre capacitat o discapacitat, dins de l'eix transversal de les emocions humanes. Una trobada que va anar d'allò més bé per comprovar que totes les persones, siguem com siguem, tenim les vuit emocions bàsiques, tot i que no ho sembli!
 
Ara ens queda anar a vistar als nostres amics a la Muntanyeta, ho farem al gener. I diria que hi ha moltes ganes de retornar aquesta visita si tenim en compte les preguntes que es plantegen des de la Joncosa. Continuarem!
 

1 comentari:

  1. Benvolguts amics de l'escola Teresa Godes i Domènech, a la joncosa de Montmell, des de la Muntanyeta us volem enviar un missatge d'agraïment per l'extraordinària rebuda que ens vau fer, ens vau fer sentir molt bé.
    La nostra propera trobada serà aviat, però aquesta vegada a la nostra escola. Ens fa molta il·lusió que ens torneu la visita, desitgem que us agradi vindre a La Muntanyeta tan com ens va agradar a nosaltres vindre a la vostra escola.

    Una forta abraçada, fins aviat!.

    ResponElimina