dimecres, 4 d’abril de 2012

Taller d'invents!!

Estimades i estimats!

El taller d'invents forma part de l'educació artítica que desenvolupem a la nostra escola. He de dir que quan me'l van proposar de fer no ho tenia clar, sóc una mica maldestre. Però conforme han passat els dies i els mesos m'he sentit més a gust i és que xalo molt veient com la canalla entra amb la frase "no sé què fer" a la boca i surt dient "mira que he inventat!". Òbviament hi ha infants que els hi costa una mica més de temps, però per això estem, per oferir un espai on puguin desenvolupar aquesta creativitat que tant ens entestem en tapar a les escoles en general. Un espai que és la linia de l'educació artística a l'escola.

El taller d'invents és un espai on, amb  materials reciclats, creem, inventem, cooperem, xerrem, compartim...un espai on es respecta la creació pròpia i aliena, on tot té cabuda. Tot menys una cosa, del taller d'invents no poden sortir armes. Curt i ras, a l'escola no poden tenir cabuda, ni de veritat, ni de mentida.

Crec que hem aconseguit crear un espai on, amb l'excitació pròpia dels inventors, es pot treballar amb la calma i la seguretat que totes les creacions seran valorades. La millor avaluació, la seva mirada al ensenyar-les!

Que les gaudiu!!


1 comentari: